Een professionele partner

Bijzonder transport is voor Koster Eurotransport eigenlijk heel gewoon. Wij zijn specialist op het gebied van exceptioneel transport in heel Europa. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare en professionele partner voor het vervoeren van uw vracht, hoe bijzonder ook. Wij staan garant voor een volledige en uiterst zorgvuldige afhandeling van het transport.

Quote Bert de Jong (directeur): ‘We hebben het geluk dat we met vrijwel al onze opdrachtgevers al jarenlange samenwerkingen hebben. Met sommige zelfs al bijna 100 jaar. Daar zijn we trots op!’

Van silo’s tot hekwerk

Van silo’s tot boten en van tanks tot hekwerk: wij vervoeren alles. Dankzij onze ervaring weten wij precies welke vergunningen en ontheffingen waar nodig zijn. Waar de eindbestemming van uw vracht in Europa ook is, wij zorgen voor een veilig transport. Vooraf brengen we de route in kaart zodat we precies weten welke aanpassingen benodigd zijn. Een vangrail of stoplicht tijdelijk verwijderen? Geen probleem, wij regelen het. Ook de transportbegeleiding is bij ons in goede handen.

‘We hebben het geluk dat we met vrijwel al onze opdrachtgevers al jarenlange samenwerkingen hebben. 

Met sommige zelfs al bijna 100 jaar. Daar zijn we trots op!’

Bert de Jong (directeur)

Postadres:

Postbus 5
8470 AA Wolvega

Bezoekadres:

Ruige Weegbree 2
8472 BE Wolvega

 

Telefoon: + 31 561 - 692 000

Fax: + 31 561 - 692 009

Email: info@kostereurotransport.com

Neem contact met ons op

Exceptioneel vervoer