Specialist in transport

Koster Eurotransport is een specialist in regulier en uitzonderlijk transport door heel Europa. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare en professionele partner voor uw goederenvervoer. Wij ontzorgen u volledig en staan garant voor een compleet en uiterst zorgvuldige afhandeling van het transport.

 
Exceptioneel en regulier transport

Van regulier tot exceptioneel transport: wij staan voor u klaar. Denk aan het vervoeren van silo’s, boten en containers. Wat u ook wens te vervoeren, wij regelen het. Naast het transport bieden wij mogelijkheden voor het laden en lossen van uw lading en indien gewenst zelfs de montage op locatie. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Vergunningen en ontheffingen

Koster Eurotransport is meer dan een transportbedrijf. Wij verzorgen, naast het transport, ook graag de vergunningen en ontheffingen voor u.

 

Transportbegeleiding

Heeft u transportbegeleiding nodig? Wij zorgen dat uw vracht veilig van A naar B wordt vervoerd. We brengen vooraf de route in kaart zodat we precies weten welke aanpassingen benodigd zijn om het transport in goede banen te leiden.

 

Direct persoonlijk contact

Bel: 0561-692000

 

Stuur een bericht

info@kostereurotransport.com

 

Koster Eurotransport

Regulier en exceptioneel vervoer

exceptioneel-vervoer-koster

 

Wij zijn specialist op het gebied van regulier en uitzonderlijk transport door heel Europa. Waar uw vracht ook naartoe moet: het is bij ons in goede handen.

koster-montage-locatie

 

Wij zijn meer dan een transportbedrijf. Naast het transport bieden wij ook mogelijkheden voor het laden en lossen van uw lading en voor montage op locatie. Wij hebben alle disciplines in huis.

koster-laden-lossen

 

Klein of groot transport? 

Wij leveren en installeren uw goederen veilig en zorgvuldig op de plaats van bestemming in heel Europa!

koster-vergunningen-ontheffing

 

Papierwerk? Dat nemen wij graag uit handen. Wij regelen de benodigde vergunningen en ontheffingen voor u. U wordt van A tot Z volledig ontzorgd.