Transport bouwmaterialen

Ook voor het transport van bouwmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Als het nu gaat om een volle vracht of enkele pallets wij nemen uw zorg uit handen, ook kunnen goederen tussentijds worden overgeslagen op ons eigen opslag terrein.

Heeft u hulp nodig bij het laden en lossen van uw lading? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het vervoeren van goederen, bieden wij ook mogelijkheden voor laden en lossen van uw bouwmaterialen. Ook voor het plaatsen van en dakkappel, staalconstructie dakplaten of houtskelet woningen draaien we ons hand niet om. Onze kraanwagens zijn geschikt voor diverse werkzaamheden op locatie. Wij zorgen voor een veilige en zorgvuldige behandeling van uw goederen. En dat in heel Europa! Uw lading is bij ons in goede handen.

Kooiaap transport

Ook voor transport met een meeneemheftruck bent u bij Koster Eurotransport op het juiste adres. Naast laden en lossen met een kraan beschikken wij ook over meerdere meeneemheftrucks. Ons vakkundig personeel helpt u graag bij het laden en lossen van uw lading. Heeft u transport met een meeneem heftruck nodig? Bel en vraag naar de mogelijkheden of vul onderstaand contactformulier in en u krijgt een vrijblijvende offerte. Bij ons staat altijd een kooiaap voor u klaar. 

Neem contact met ons op

Bedrijfsfilm