Al bijna een eeuw dé specialist in transport

Koster Eurotransport is al bijna 100 jaar een sterke speler in transport. Met 20 vrachtwagens en 27 werknemers zorgen wij er dagelijks voor dat de vracht van onze opdrachtgevers veilig en wel op de plaats van bestemming wordt bezorgd. We zijn een familiebedrijf in hart en nieren en daar zijn we trots op. Graag nemen we u mee in een stukje van onze historie... 

 

Een stukje historie...

De start van ons bedrijf brengt ons terug naar 1927. Rintje Koster begon zijn onderneming in de petroleumhandel in het Friese plaatsje Tjerkwerd. Door veranderende economische tijden werd er steeds minder brandstof vervoerd en dus maakte het bedrijf de overstap naar het veetransport. In 1954 verhuisde het bedrijf naar Delfstrahuizen, waar het zich ook op de beurtvaart richtte. In diezelfde periode kwam de tweede generatie Koster in beeld. De broers Benny en Gerrit namen het roer van Rintje over.

Specialisatie in exceptioneel transport

Inmiddels staat de derde generatie Koster al ruim dertig jaar aan het roer en is zelfs de vierde generatie al werkzaam binnen het bedrijf. Er zijn in de loop der jaren vele positieve veranderingen doorgevoerd. Zo hebben we ons gespecialiseerd in exceptioneel transport, zijn we verhuisd naar een groter pand in Wolvega en is onze naam veranderd naar Koster Eurotransport. Ook op het gebied van automatisering zijn mooie stappen gezet. We werken tegenwoordig met een zogenaamd ‘drivers performance’ systeem. Hiermee worden de ritten gecontroleerd, gemeten en bijgestuurd. Het systeem biedt meer veiligheid voor onze chauffeurs en geeft waardevolle data voor milieuverbetering. Op deze manier proberen we ons bedrijf steeds naar een hoger niveau te brengen.

 

Direct persoonlijk contact

Bel: 0561-692000

 

Stuur een bericht

info@kostereurotransport.com

 

Koster Eurotransport

Regulier en exceptioneel vervoer

Onze missie

Koster Eurotransport is een toekomstgerichte, flexibele onderneming met gemotiveerde en gekwalificeerde personeelsleden. 
Wij staan voor een stabiele basis en een optimaal rendement waarin u als klant centraal staat.

Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

Nieuws

LEES MEER img-20220608-wa0000

Volvo FH met Palfinger 92 ton/meter kraan

LEES MEER kraancombi-g450

Aflevering jong gebruikte Scania combi

LEES MEER 20210805093851

Oplevering opslagterrein